Marengs-Spøgelser

Halloween banker på døren, og de her små spøgelser er både nemme og ret sjove at lave. (Både for børn og voksne 😉

til ca. 2 bageplader

4 æggehvider
200 g rørsukker
1 tsk eddike (lager eller æblecidereddike)

-smeltet chokolade, eller kakaoglasur til pynt (eller glasur tilsat sort frugtfarve hvis du har et barn der IKKE bryder sig om chokolade… How did that happen??)

Kom æggehvider og rørsukker i en røreskål og pisk læææænge til det er helt stift og hvidt ca. 10-12 minutter. Tilsæt så eddiken og pisk lidt længere. (eddiken gør massen blank)

Det er vigtigt at din røreskål er helt ren, samt at der ikke er den mindste smule æggeblomme i massen , eller bliver den nemlig ikke helt stiv og må tilsættes en masse kokos til kokosmakroner i stedet. (Ja vi har prøvet det… årh sådan en smule blomme, det går da nok… NEJ.. desværre det gør det IKKE)

Kom din marengs op i en sprøjtepose med rund tylle, og sprøjt spøgelser af hjertens lyst. Børns bliver mindre ens og i forskellige størrelser, men det er faktisk ret fint.

Bag ved 120 grader varmluft i ca. 1 time og 15 minutter.

Tag dem ud og lad dem køle af. Pynt så det bedste i kan. Opbevares i en tætsluttende dåse, men de holder nok ikke så længe med alle de halloween sukker-monstre som lurer i mørket!

Copyright © Det Glutenfri Bageatelier 2018

Hjemmeside og logo af logobyhand.com