Kurser


Vi udbyder igen vores populære online-surdejs bagekursus, hvor du kan lære at bage lækre glutenfri surdejsbrød!

Så kom du ikke med sidste år kommer chancen her igen.

Om kurset er det blevet sagt:

"Jeres glutenfri surdejskursus har gjort en stor forskel for mig, pludselig smager glutenfrit brød dejligt og surdejen er for mig MEGET bedre for maven end gær" -Bodil

"Jeg vil sige MANGE TAK fordi i har revolutioneret min glutenfrie bagning. Det bliver SÅ skønne brød og boller ud af jeres opskrifter, og det er nemt at gå til" -Miriam

Nogen siger det ikke kan lade sig gøre at bage glutenfrit med surdej, men vi ikke alene kan, vi elsker at bage med surdej, det giver en skøn smag, længere holdbarhed og det er bedre for maven. Vi får fortsat virkelig mange spørgsmål om surdej og vi kan mærke, at mange ønsker sig gode og nemme opskrifter med surdej, så her kommer anden runde surdejsmagi.

 

 

Kurset starter: Tirsdag d. 3.april og slutter tirsdag d.17.april

Hvordan afholdes kurset?

Kurset foregår i en lukket gruppe på Facebook og løber over 14 dage, men vi ved, at børn, mænd, koner, vasketøj og andet sært, kan komme i vejen for bagningen, så gruppen vil aktiv indtil 30.april 2018. I dette tidsrum vil der være mulighed for at stille spørgsmål og dele erfaringer. Videoer og opskrifter vil dog fortsat være tilgængelige efter denne dato. På den måde har du tid til at få bagt i dit eget tempo.

DET FÅR DU:

Ingrediensliste
Guide til at lave din egen surdej (video)
10 lækre opskrifter du kan bruge din nye hjemmelavede surdej i (e-bog)
2 ugers mulighed for at stille os direkte spørgsmål om glutenfri bagning med surdej (facebook)
Tips og tricks og gode håndværksmetoder til at få glutenfrit surdejsbagværk til at lykkes (video)
Principperne bag glutenfri bagning med surdej (video)
Live Q&A (facebook)

 

Hvad koster kurset?

Prisen for hele herligheden er 495 kr og det kan betales via mobile pay på 49902 
(det er ok nummeret her selvom det er kort, det er bare et business mobilepay nr 😉)
Eller bankoverførsel til vores konto i Handelsbanken på
reg nr 6489 konto nr 0002018736 (HUSK AT SKRIVE NAVN VED BETALINGEN)

Derefter skal du anmode om at komme med i gruppen på Facebook som hedder: "Surdejskursus april 2018" 
En uge inden starten skydes af har vi lagt en liste over de råvarer vi bruger ud på facebookgruppen, så du kan nå at købe ind i god tid.

 

Hvad skal vi bage?

Surdej - sådan lykkes den
Vores berømte "rug"brød
Pernilles boller/hyrdebrød
Boghvede-quinotto boller/brød 
Sure Svend boller/brød 
Teffboller boller/brød 
Sorghum boller/brød
Amarant flutes
Pandekager
Hermankage
Fransk gulerodskage

OBS: Alle opskrifter er MÆLKEFRI, og brød og boller er veganske, i kagerne indgår æg.

 


PS:

I løbet af foråret bringer vi flere on-line bagekurser:

Gærbrødskursus start 5. maj 
Her får du vores bedste opskrifter på gærbrød, bla. landbrød, gulerodsboller, formfranskbrød, theboller, brunsviger og kanelsnegle

Kagemani start 5. juni
Kager er sjæleføde og gør vores hjerter bløde. Vi skal bla. bage roulade, lagkagebunde, faster Odas chokoladekage, mandel polentage med citron og meget mere.

Veganer kursus - endnu ukendt dato.
Flere spørger efter et helt vegansk kursus, og det kommer.

Vi råber højt når tilmeldingen er åben på disse kurser.

Vi glæder os til bage med jer i den virtuelle verden.
Kærlig hilsen Mette Marie & Kathrine 

Copyright © Det Glutenfri Bageatelier 2018

Hjemmeside og logo af logobyhand.com