Kurser


Online surdejskursus

Mange har efterspurgt vores surdejskursus, så derfor holder vi det nu igen her i September. Alle opskrifterne er naturligt glutenfri, mælkefri og veganske.

Mandag d. 10 September starter vi, og vi starter med at få gang i en surdej og gennemgår hvordan man passer på den. Det tager ca. 3 dage at få den startet. derefter lægger vi hver formiddag en ny opskrift op med billeder og beskrivelser, eller lille video. Kurset kan tages i eget tempo, da gruppen er åben for spørgsmål indtil 10 oktober. Derefter arkiveres gruppen, men oplysningerne er stadig tilgængelige et år frem.

Opskrifterne kommer også samlet som en lille e-bog.

Vi guider dig gennem følgende opskrifter:

  • Opstart og pasning af surdej
  • Glutenfrit "rug"brød 
  • Boghvede quinotto boller
  • Pernilles boller / hyrdebrød
  • Sure Svend brød og boller
  • Sorghum brød og boller
  • Teff brød og boller
  • Surdejs knækbrød
  • Amarant flutes / surdejspizza

Prisen for kurset er 495 kr og det kan betales via mobile pay på 49902
(Nummeret er kort, men det fungerer 😉)

Kurset foregår online i en lukket facebook gruppe og efter betaling skal der anmodes om at komme med i gruppen som hedder: "September Surdejskursus"

HUSK AT NAVNET DER STÅR PÅ DIN BETALING SKAL VÆRE DET SAMME NAVN, SOM DER ANMODES OM OPTAGELSE I GRUPPEN MED!

Vi glæder os til bage med dig i cyberspace.

KH
Kathrine og Mette Marie



Copyright © Det Glutenfri Bageatelier 2018

Hjemmeside og logo af logobyhand.com