Kurser

Kurser

Online Julebagekursus!
Vi er i julehumør og syntes vi vil dele vores julebageglæde med jer. Derfor holder vi i år et julebagekursus i en lukket gruppe på Facebook. Vi starter mandag d. 19 november og du får:

Gennemgang og instruktionsvideoer af 8 opskrifter fra vores julebagebog: Klejner, Vaniljekranse, Brunkager, Æbleskiver, Vafler, Honning Hjerter, Pebernødder/Peberkager, Julekage.
Vores e-bog Julebageglæde med 18 juleopskrifter
Mulighed for at stille ALLE de glutenfri julebage spørgsmål du måtte have.

2 4 BONUS opskrifter som ikke er i julebogen.

Fra mandag d. 19 november lægger vi hver formiddag en ny opskrift op med billeder, beskrivelser og en lille video, indtil vi har været alle 8 igennem. Bonus opskrifter kommer som adventsgaver i december.

Kurset kan tages i eget tempo, da gruppen er åben for spørgsmål indtil 20 december. Derefter kan I stadig dele bageoplevelser med hinanden julen over. Gruppen arkiveres i starten af det nye år, men alle oplysningerne er stadig tilgængelige et år frem.

Prisen for kurset er 395 kr og det kan betales via mobile pay på 49902 (Nummeret er kort, men det fungerer 😉)

Kurset foregår online i en lukket facebook gruppe og efter betaling skal der anmodes om at komme med i gruppen som hedder: Glutenfri Julebagning med Kathrine og Mette Marie.

Direkte link her: https://www.facebook.com/groups/295074691112249/

HUSK AT NAVNET DER STÅR PÅ DIN BETALING SKAL VÆRE DET SAMME NAVN, SOM DER ANMODES OM OPTAGELSE I GRUPPEN MED! (Kan bare skrives i kommentarer hvis en anden betaler på dine vegne)

Og husk at anmode om at komme med i gruppen straks efter betaling. (Nogen betaler bare ind i mellem, men glemmer at finde gruppen og så er vi på et større eftersøgnings arbejde 😉

Vi glæder os til bage med dig i cyberspace.
KHKathrine og Mette Marie ❤

Copyright © Det Glutenfri Bageatelier 2018

Hjemmeside og logo af logobyhand.com