Pæremuffins med chokolade – Glutenfri

 

Pæremuffins med chokolade

Det her er en skøn muffin der altid vækker glæde. Pære kan byttes ud med hvad du lige har ved hånden, f.eks æbler eller brombær, og du kan også vælge at bage dejen i en springform til en stor kage, så skal den bare bages i ca. 35-40 min.


 ca. 10 stk. muffins eller 1 kage
175 gr smeltet smør, kølet lidt så det bare er lunt, (Evt. mælkefrit alternativ)
200 gr mandelmel
200 gr flormelis
80 gr rismel
1 tsk kanel
½ tsk kardemomme (her kan også bruges ingefær eller vanille f.eks)
1 knsp bagepulver
3 æg
2 pærer skåret ud i firkanter
50 gr. mørk chokolade, hakket
Rør det hele hurtigt sammen, undtagen pære og chokolade, som kommes i til sidst og bare lige røres ind i dejen. Sættes i forme med 2 spiseskeer og bages ca. 20 min v. 175* varmluft. Giv evt. et drys flormelis som pynt inden servering.
Go Bagelyst,
Kh. MM & Kath <3

Copyright © Det Glutenfri Bageatelier 2017
Hjemmeside og logo af logobyhand.dk